Cum comand

Cum comand ?

 

Pentru a lansa o comanda in cadrul magazinului nostru, aveti trei posibilitati:

1.   Puteti selecta produsul dorit din catalogul de produse apasand butonul "Adauga in cos" sau puteti apasa pe link-ul cu denumirea produsului din catalog, urmat de butonul "Adauga in cos".
2.   Puteti folosi caseta "Cautare rapida", introducand in aceasta cuvantul piese pe care doriti sa o cautati

3. Folosind meniul din stanga, poteti naviga prin categoriile si subcategoriile de produse. Click pe subcategoria dorita va deschide o pagina cu produsele ce se afla in acea subcategorie.

Pentru a usura procesul de identificare a produsului sau grupului de produse dorit, Componenteonline.ro ofera "Filtre" pentru produse - aceasta facilitate va lista doar produsele care apartin caracteristicilor care va intereseaza.


Pentru a finaliza comanda, accesati "cos de cumparaturi" ce se afla in partea de sus a site-ului, completati casutele obligatorii, apoi apasati butonul "Confirma Comanda"


Ce se intampla daca am introdus in cos un produs din greseala?

Unde este afisat cosul de cumparaturi puteti apasa butonul "Vezi Cosul" pentru a putea regla cantitatile in functie de cum doriti.

 


Am facut o comanda dar nu am fost contactat pentru confirmare.

Daca nu ati primit un email sau sms de confirmare a comenzii pe adresa de email respectiv nr de telefon specificata de dumneavostra inseamna ca pasii de comanda nu au fost urmati in totalitate.

Daca ati primit email sau sms de confirmare a comenzii, in maxim24-48(exclus Sambata si Duminica) de ore trebuie sa primiti un alt email sau sms cu detaliile awb-ului coletului Dvs. In cazul in care au trecut mai mult de 48 de ore si nu ati primit email sau sms cu detaliile livrarii, va rugam sa sunati la nr  0757627635 pentru a verifica comanda Dvs.

 

Care este valoarea minima a unei comenzi?

Nu exista comanda minima.

 ATENTIE!!!

Recomandam verificarea starii ambalajului. Pentru ambalajele care prezinta urme avansate de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, va