Hotspot 3G Power bank, 5200mAh, TP-LINK M5360 - 401286

  • Producător TP Link
  • Cod produs:401286
Distribuie
  • 370,70lei

  • Fără TVA:311,51lei
  • Disponibilitate:Stoc epuizat

Hotspot 3G Power bank, 5200mAh, TP-LINK M5360

Caracteristici esentiale:

- Echipat cu un modem incorporat 3G - nu sunt necesare alte dispozitive

- Suporta viteze HSPA+, download de pana la 21.6Mbps si upload de pana la 5.76Mbps

- Acumulator puternic de 5200mAh (Power Bank) care ofera posibilitatea reincarcarii telefoanelor inteligente sau tabletelor

- Ecranul OLED ofera o vedere intuitiva asupra starii dispozitivului

- Suportă pana la 10 utilizatori simultan

TP-LINK M5360 este combinatia perfecta de WiFi Hotspot si Power Bank portabil, fiind în centrul partajarii wireless a conexiunilor 3G mobile. Echipat cu un modem intern 3G, doar prin simpla introducere a SIM cardului, este creat un Wi-Fi hotspot instant. Cu viteze de pana la 21.6Mbps download și 5.76Mbps upload, M5360 este capabil sa asigure conexiune 3G wireless pentru pana la 10 utilizatori simultan. Dimensiunile lui mici si puternica sa baterie interna de 5200mAh il fac un puternic companion de calatorie, permitand utilizatorilor sa lucreze sau sa se joace cu orele chiar si in timpul incarcarii smartphone-urilor ori tabletelor. Mai mult, cu display-ul inovator OLED, utilizatorii pot obtine intormatii intuitive despre starea de functionare a dispozitivului, cum ar fi statisticile traficului, statusul Wi-Fi, numarul utilizatorilor, tipul retelei (2G/3G), puterea semnalului, starea conexiunii la Internet, mesaje si starea bateriei.

Partajare 3G usor de realizat

TP-LINK M5360 fiind in centrul partajarii wireless a conexiunilor 3G, combina mobilitatea conexiunilor 3G broadband cu flexibilitatea standardului 802.11n Wi-fi fără a fi nevoie de un modem 3G extern. Pur si simplu conectati SIM cardul 3G pentru a crea un hotspot 3G Wi-Fi în miscare, acolo unde exista acoperire 3G.

Suporta conexiuni wireless cu viteze HSPA+

Folosind tehnologia 3G HSPA+, conexiunile pot atinge viteze de download de pana la 21.6Mbps download si 5.76Mbps upload. M5360 este capabil sa creeze o conexiune wireless 3G care poate fi impartita cu pana la 10 utilizatori simultan, furnizand astfel o experienta de navigare pe Internet rapida, fluenta si placuta.

Viteza de download poate varia in functie de mediul de utilizare.

Baterie internă de 5200mAh - creat pentru mișcare

Cu bateria sa puternică de 5200mAh, M5350 este capabil să funcționeze timp de 16-26 ore în timp ce rulează aplicații tipice* sau 16-17 ore rulând aplicații care consumă bandă multă*, la capacitate maximă. Pentru un plus de flexibilitate, dispozitivul poate fi incărcat prin intermediul cablului micro USB conectat la un laptop, prin incărcătorul portabil sau folosind adaptorul inclus pentru nenumărate ore de partajare 3G.

* Aplicațile tipice se referă la un client care navighează continuu pe Internet, primind/trimițand Email-uri, ascultând muzică online și utilizând alte aplicații independente.

* Aplicațiile care necesită consum mare de bandă se referă la postura unui client care downlodează fișiere mari ori face streaming video online.

* Durata de funcționare poate varia in funcție de mediul de utilizare..

Power Bank pentru încărcarea dispozitivelor mobile

Echipat cu o baterie de 5200mAh, M5360 poate asigura energie (până la 5V/1A) dispozitivelor mobile cum ar fi telefoanele inteligente sau tabletele în orice moment al zilei ori în orice loc, evitând astfel necesitatea de a transporta alte încărcătoare în timpul călătoriilor, el punând capăt temerilor descărcării bateriei atunci când este nevoie de dispozitiv.

Ecranul OLED oferă direct informaţii utile

Cu o carcasă compactă și un ecran OLED încorporat , M5360 asigură o privire mult mai intuitivă asupra stării sale de funcționare, cum ar fi statisticile traficului, starea Wi-Fi, numărul de utilizatori, tipul rețelei (2G/3G), puterea semnalului, starea conexiunii la Internet, mesaje, nivelul de încărcare al bateriei.

Partajarea conexiunii Wireless cu până la 10 utilizatori simultan

M5360 poate oferi conexiuni wireless pentru până la 10 utilizatori simultan, astfel dumneavoastră putând partaja conexiunea wireless cu familia sau prietenii.

Card de stocare micro SD

M5360 este echipat cu un slot pentru card Micro SD care acceptă carduri Micro SD cu capacitate de până la 32GB, permițând utilizatorilor să insereze un card Micro SD și să conecteze dispozitivul la un PC pentru a putea fi folosit ca un stick de memorie USB.

CARACTERISTICI WIRELESS

Standarde wireless: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE802.11n

Frecvenţă: 2.4-2.4835GHz

Putere transmisie wireless: <20dBm

Securitate wireless: suportă 64/128 bit WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK, Filtrare adrese MAC, Activare/Dezactivare SSID Broadcast

DHCP: server DHCP, listă de clienți DHCP

Producator: TP-Link

Caracteristici
3G/4G Nu
Alimentare 100 - 220 V
Antena Nu
Frecventa (GHz) 2.4
Interfata USB
Port USB 1
Porturi LAN 1
Porturi WAN 1
Printserver Nu
Producator TP Link
Rata de transfer Ethernet (Mbps) 10/100
Rata de transfer WI-FI (Mbps) Nu
Securitate Nu
Standard Wi-Fi 3G

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
   Rău           Bun
Captcha