Adaptor powerline, cu priza, set 2 bucati, TP-Link AV500 - 401287

  • Producător TP Link
  • Cod produs:401287
Distribuie
  • 313,00lei

  • Fără TVA:263,03lei
  • Disponibilitate:Stoc epuizat

Adaptor powerline, cu priza, set 2 bucati, TP-Link AV500

Viteza de transfer de până la 500Mbps cu ajutorul circuitelor electrice, face acest dispozitiv ideal pentru streaming-uri video HD

Priza intergrată face ușoară conectarea mai multor dispozitive

Dispune de un design Plug and Play, iar funcția de criptare se realizează doar prin simpla apăsare a butonului Pair (grupare)

Modul de economisire a energiei reduce automat consumul de energie cu până la 85%

TL-PA4010P transformă rețeaua dumneavoastră electrică într-o rețea de viteză foarte mare fără a folosi cabluri. Nu este necesară configurare, doar conectați adaptorul în priză și puteți crea infrastructura de rețea într-o clipă. În plus, priza sa integrată face mai ușoară conectarea mai multor dispozitive. Cu viteza de până la 500Mbps pe o distantă de până la 300 metri de-a lungul firelor electrice, TL-PA4010P este o alegere excelentă pentru construirea unei infrastructuri mutimedia în casa dumneavoastră.

Cu tehnnologia avansată Home Plug AV, modelul TL-PA4010P poate oferi utilizatorilor transmiterea datelor la o viteză de până la 500Mbps pe un circuit electric de uz casnic de până la 300 de metri. TL-PA4010P este o alegere excelentă pentru conectarea dispozitivelor aflate în casa dumneavoastră, începând cu computere și console de jocuri, până la Set-top boxes pentru IPTV-uri, imprimante și hard disk-uri NAS.

Cu priza de alimentare integrată, noul TL-PA4010P oferă confort real pentru rețeaua de acasă. Priza de alimentare integrată permite conectarea unui dispozitiv adițional sau a unui prelungitor exact ca și atunci când l-ați conecta direct în priză. Acest lucru asigură faptul că și atunci când TL-PA4010P este alimentat de la priză, dispuneți de același număr de prize disponibile.

Prin simpla apăsare a butonului Pair (grupare) aflat pe dispozitiv, utilizatorii pot seta o rețea foarte ușor, în câteva minute, dispunând de criptare AES pe 128 biți pentru securitatea și protecția datelor.

Este foarte simplu!

1. Introduceti adaptorul în priză

2. Conectati dispozitivul la adaptorul Powerline folosind cablul de rețea din pachet

3. Apăsați butoanele de criptare și ați finalizat instalarea!

Cu filtru de rețea integrat, TL-PA4010P poate optimiza performanța de comunicare în rețeaua electrică prin suprimarea zgomotului generat de echipamentele electronice aflate în vecinătate, care pot afecta performanța rețelei. Asta înseamnă că utilizatorii nu vor experimenta o scădere bruscă de viteză atunci când un dispozitiv mare consumator de energie este conectat la priza de alimentare.

TL-PA4010P este noua generație de Adaptoare Powerline, cu un design practic și modul Power Saving care ține cont de mediul înconjurător, el reducând consumul de energie cu până la 85% prin schimbarea din modul Working Mode în modul Power Saving Mode.

Standarde şi protocoale: HomePlug AV, IEEE802.3, IEEE802.3u

Interfaţă: 1 port Ethernet 10/100Mbps, O priză de alimentare

Tip conector: EU

LED: Power, Powerline, Ethernet

Butoane: Pair (Buton de grupare)

Dimensiuni (l x L x H): 95 x 58 x 42 mm

Consum: < 2.2 W

Acoperire: 300 metri prin circuitul electric

Tehnologie de modulaţie: OFDM

Criptare: AES 128 biți

Cerinţe system: Windows 8/7/Vista/XP/2000, Mac OS, Linux*

Producator: TP-Link

Caracteristici
3G/4G Nu
Alimentare 100 - 220 V
Antena Nu
Frecventa (GHz) 2.4
Interfata USB
Port USB 1
Porturi LAN 1
Porturi WAN 1
Printserver Nu
Producator TP Link
Rata de transfer Ethernet (Mbps) 10/100
Rata de transfer WI-FI (Mbps) Nu
Securitate Nu
Standard Wi-Fi 3G

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
   Rău           Bun
Captcha